SZOLGÁLTATÁSAINK

Precíziós fémmegmunkálás, bowden és konyhatechnológiai gyártás, ételcsap szervizelés valamint kis- és nagykereskedelmi szolgáltatás tartozik profilunkba. Vállalkozásunk specialitása a nagykonyhai feltöltő és ételleresztő csapok gyártása. Ehhez OÉTI engedéllyel, saját eszközparkkal, gyártóberendezésekkel és szakképzett munkaerővel rendelkezünk.

A Moskovszky márkanév 1993-ban indult Magyarországon. A 70-es évek végén még két alkalmazottal kezdtünk különféle targonca alkatrészeket, ételleeresztő csapokat, bowdeneket és egyéb finommechanikai termékeket gyártani. Ennek a sokéves tapasztalatnak az eredménye, hogy mára több mint 40 bedolgozóval teszünk eleget az Ön elvárásainak.

A gasztronómia különleges területe a nagykonyhai ételkészítés. A bölcsődék, az óvodák,az iskolák, a kórházak és szanatóriumok,üdülők,éttermek és szállodák, a büntetés-végrehajtási intézetek és minden közüzemi étkeztetéssel foglalkozó intézmény felhasználhatja termékeinket.

A fenti konyhákban mindenből sok kell, s a megfőzött étel mennyisége is több száz liter. Dédanyáink kondérjait és üstjeit mára modern, minden igényt kielégítő mérnöki precizitással megalkotott berendezések váltották fel. Vállalkozásunk ezeknek a műszaki rendszereknek az egyik legfontosabb alkatrészeit- a feltöltéseket és a lecsapolást végző biztonsági nagykonyhai
ételcsapokat gyártja.

NÉHÁNY REFERENCIAPARTNERÜNK:

Balcancar Hungary Kft
Trend-Fix Kft
Szervo Zrt
Saxon Zrt
Gasztrometal Zrt
Gasztroszer Kft
Fűtőber Rt
Müárt Kft
Hungép-Gastro Kft