SZOLGÁLTATÁSAINK

Precíziós fémmegmunkálás, bowden és konyhatechnológiai gyártás, ételcsap szervizelés valamint kis- és nagykereskedelmi szolgáltatás tartozik profilunkba. Vállalkozásunk specialitása a nagykonyhai feltöltő és ételleresztő csapok gyártása. Ehhez OÉTI engedéllyel, saját eszközparkkal, gyártóberendezésekkel és szakképzett munkaerővel rendelkezünk.

A Moskovszky márkanév 1993-ban indult Magyarországon. A 70-es évek végén még két alkalmazottal kezdtünk különféle targonca alkatrészeket, ételleeresztő csapokat, bowdeneket és egyéb finommechanikai termékeket gyártani. Ennek a sokéves tapasztalatnak az eredménye, hogy mára több mint 40 bedolgozóval teszünk eleget az Ön elvárásainak.

A gasztronómia különleges területe a nagykonyhai ételkészítés. A bölcsődék, az óvodák,az iskolák, a kórházak és szanatóriumok,üdülők,éttermek és szállodák, a büntetés-végrehajtási intézetek és minden közüzemi étkeztetéssel foglalkozó intézmény felhasználhatja termékeinket.

A fenti konyhákban mindenből sok kell, s a megfőzött étel mennyisége is több száz liter. Dédanyáink kondérjait és üstjeit mára modern, minden igényt kielégítő mérnöki precizitással megalkotott berendezések váltották fel. Vállalkozásunk ezeknek a műszaki rendszereknek az egyik legfontosabb alkatrészeit- a feltöltéseket és a lecsapolást végző biztonsági nagykonyhai
ételcsapokat gyártja.

Termékeink

Rozsdamentes 6/4” Ételleeresztő csap
Rozsdamentes 2” Ételleeresztő csap
Rozsdamentes 6/4” hosszabbító
Szűkítő 6/4” – 5/4”
Lengőcsap (üstfeltöltő lengőkar)
Feltöltő tölcsér golyóscsappal
Szilikon tömítőgumi
Zárólap kpl
Komplett felújítás
Csepp golyó
Tömítés 2”-hoz

frissítve: 2022.08.30.

Várjuk viszonteladói partnereink jelentkezését az info@moskovszky.hu emailcímen.

NÉHÁNY REFERENCIAPARTNERÜNK:

Balcancar Hungary Kft
Trend-Fix Kft
Szervo Zrt
Saxon Zrt
Gasztrometal Zrt
Gasztroszer Kft
Fűtőber Rt
Müárt Kft
Hungép-Gastro Kft